Trendy træningstøj der får dig til at ligne en million

Trendy træningstøj der får dig til at ligne en million

Slået fra Af

Hiver du også altid de samme gamle slidte leggings frem når du skal træne, fordi du ved, at det lige præcis er dem der sidder behageligt om lårene og ikke strammer for meget i taljen? Også selvom du ved, at det for længst var på tide at smide dem ud? Så læs mere her, hvor jeg giver nogle gode bud på træningstøj, der er både behageligt og super trendy.

Hvorfor er det vigtigt at dit træningstøj ser godt ud når du har det på?

Uanset om du er træningsentusiast eller skal slæbe dig selv i gang med motionen, så er der ingen tvivl om at det altså bare giver én det ekstra kick at påføre sig et lækkert outfit. Der er faktisk noget forskning, der har påvist, at man er tilbøjelig til at kunne træne en smule længere og med højere udholdenhed, hvis man føler sig godt tilpas og at man ser godt ud under træningen. 

Så når selv forskningen siger det, så er der altså ingen undskyldning for ikke at få udskiftet de gamle klude til et nyt (eller 2 eller 3!) sæt lækkert træningstøj, så du kan føle dig som en million, ligesom du fortjener. Herunder har jeg listet et par bud på kvalitets-outfits, der har stort fokus på både komfort og design.

Inhale 2-Piece Outfit fra Fabletics giver dig form og fashion

Kvinde træner med træningstøj fra Fabletics

Dette lækre sæt træningstøj fra Fabletics købte jeg for nogle måneder siden, og jeg er simpelthen så glad for det. Sættet består af en løs cropped top og højtaljede leggings med lufthuller og “second-skin” teknologi. Denne teknologi gør, at du faktisk nærmest ikke bemærker, at du har tøjet på. Dett giver en fantastisk fleksibilitet under træningen. Sættet koster 449 kr. Og kan købes lige her: www.fabletics.dk.

 

Getaway 2-Piece Outfit bringer dig stilet komfort til træning og afslapning

Kvinde med behageligt træningstøj på

Jeg har valgt dette sæt, fordi det på én gang er utrolig elegant, men også ualmindeligt behageligt at have på. Det er også fra Fabltics og koster 649 kr. for både over- og underdel. Sættet består af en tynd hættetrøje i stilrent design, og leggings lavet af noget der hedder Motion365 Fabric. Det giver gode medium tykke leggings, så der ikke er noget gennemsigtigt eller andre ubehageligheder. Det betyder, at deres leggings faktisk også kan bruges som almindelige bukser.

Udover at bruge det som træningstøj kan du derfor også bruge det til afslapning på sofaen, eller eksempelvis som behageligt rejsetøj. Det gjorde jeg selv, da vi tog en weekendtur til London. Det var så skønt at kunne rejse i noget behageligt og på samme tid elegant. 

Selvom nyt er skønt, så kan du også tit finde guld i klædeskabet

Jeg håber, at disse ideer har været med til at give dig inspiration til at få udskiftet noget af dit træningstøj, eller i hvert fald til at tænke i nye baner, så du kan opgradere nogle af dine outfits. For rigtig ofte er det også muligt for mange af os at finde meget guld i gemmerne, hvis bare vi kigger ordentligt efter. Måske har du en top, som du kan binde på en ny måde så den får nyt liv, eller sætte sammen med et par andre leggings end du plejer, og voila så har du et helt nyt look. Kun fantasien sætter grænser, så det er bare med at komme i gang!