Mode og skønhed på YouTube – de bedste danskere

Mode og skønhed på YouTube – de bedste danskere

Slået fra Af

YouTube kan bruges til mange ting. Der er et hav af søde kattevideoer, dokumentarer og generel underholdning. Det er også et genialt sted at finde inspiration til mode og makeup. Der er både trends du kan lære om, men også hjælpsomme tutorials der kan give dig den bedste contouring eller øjenbryn. Her er nogle af de bedste danske YouTubere, som jeg synes giver de bedste råd og vejledning!

1. Julia Sofia – en dansk YouTuber der kan lidt af hvert!

Julia Sofia er en 20-årig pige som har over 200.000 abonnenter på YouTube. Hun laver mange videoer hvor hun viser sine favoritter frem. Derfor er hun er ideel inspirationskilde. Hendes mest populære videoer indenfor disse emner omhandler en test hun laver af “peel off” læbestift og øjenbryn.

2. Camilla Frederikke – smukke og modige looks

Camilla er rigtig god til det med makeup. Hun er ikke bange for at bruge farver og laver gerne de mere markerede looks. Hvis du leder efter inspiration til en aften i byen, er hun et godt valg. Hun prøver også forskelligt tøj og giver sin mening. Hun ligner en model og hendes kanal har et rigtigt runway vibe. Camilla Frederikke er dansk, men taler engelsk i sine videoer. 

Youtuber filmer ny makeup video

3. Astrid Olsen – dansk YouTuber med stil 

Astrid laver videoer om mode. Hun har et lidt vintage look til tider, og hun finder tit genbrugsguld når hun er ude at shoppe. Hun er ikke bange for at prøve nye spændende looks. Hun laver videoer hvor hendes følgere skal vælge det tøj hun har på. Astrids stil kan beskrives som ret rå, men ofte bruger hun også søde accessories. 

4. Cecilia Demant – spændende makeup og pleje

Denne YouTube-kanal er for alle der elsker makeup. Cecilia tester rigtig meget makeup, for at se om det lever op til det produktet lover. Udover tutorials og gode råd, går Cecilia også et skridt videre. Hun diskuterer de ingredienser, der er i kosmetik, og giver råd til hvordan man undgår skadelige stoffer. Derudover laver hun også vlogs fra sin hverdag. 

5. Stine Lund – en rigtig beauty YouTuber

Smukke Stine laver videoer om makeup. Hun fremviser nogle skønne looks. Det er tydeligt at se, at hun har et kreativt talent. Der bliver også lavet mere eksperimenterende looks såsom halloween sminke. Om det er et naturligt look du går efter, eller et mere modigt til en aften i byen, så har Stine det hele! Stine taler engelsk i sine videoer. 

Woman holding a youtube icon Free Photo6. Josefine Simone – lifestyle & mode

Denne kanal fokuserer mest på vlogs og beretninger fra Josefine Simones hverdag. Hun har dog også videoer om mode, og hun har en særdeles underholdende personlighed. Hun laver mange videoer fra sine ferier, hvor man kan finde god inspiration til et pool-look eller til storbyferien i New York

7. Jasmin Lind – upcoming YouTuber!

Jasmins kanal omhandler mest livsstil, såsom hvad hun laver i løbet af en dag, og pranks hun udsætter sin omgangskreds for. Hun gennemgår også sin daglige hudplejerutine og prøver tøj. Jeg tror hun kommer til at gå rigtig langt med denne kanal!

Jeg håber at du kan få noget rigtig god inspiration fra disse forskellige YouTube channels. Tjek i øvrigt også nogle af mine andre artikler, blandt andet den her om 5 klassiske looks der aldrig går af mode, hvis du vil have endnu mere inspiration til lækre looks og produkter. 

Rigtig god fornøjelse!