Ny sommergarderobe med produkter fra Nemow Beauty

Ny sommergarderobe med produkter fra Nemow Beauty

Slået fra Af

Jeg har opdateret min sommergarderobe med et par lækre produkter fra Nemow Beauty. Nu er jeg klar til sol og sommerferie. Læs med her, så du måske kan blive inspireret til at opdatere din egen sommergarderobe.

Først skal sommergarderoben klargøres med en større oprydning

Nu nærmer sommerferien sig. Det betyder forhåbentlig masser af spændende udflugter til nær og fjern. Til sommerferie-udflugter er det selvfølgelig nødvendigt med det rigtige tøj og udstyr. Det betyder blandt andet, at jeg har været nødt til at sikre mig, at min sommergarderobe er helt som den skulle være. 

For lidt tid siden besluttede jeg mig derfor for at rydde ud i min garderobe. Det gør jeg typisk hver sommer. Jeg synes, at det er skønt at komme af med de gamle ting, der ikke længere bliver brugt. Jeg fik smidt lidt forskelligt tøj og tilbehør ud, der slet ikke var til at redde. Samtidig fik jeg også samlet en rimelig stor bunke sammen som jeg har afleveret til genbrug. 

Noget af tøjet har jeg besluttet mig for at prøve at sy om. Selvom det faktisk ikke er noget jeg har meget erfaring inden for. Dog har jeg set nogle forskellige videoer med tips og tricks, så jeg har lidt ideer til hvordan jeg skal gå i gang. Jeg skal nok give en tilbagemelding senere på hvordan det projekt ender. Uanset om det bliver godt eller skidt.

Oprydningen giver plads til at shoppe nye varer hos Nemow Beauty

Med alt oprydningen og udsmidningen betød det jo, at jeg pludselig have plads til lidt nye lækre produkter. På grund af mit medlemskab hos Nemow Beauty, havde jeg lidt point stående, som jeg kunne bruge til at købe varer for. Så jeg benyttede straks lejligheden til at bestille nogle nye skønne varer til sol og sommer fra Nemow Beauty. Som for eksempel et par solbriller fra deres kæmpe udvalg. I kan eventuelt tjekke min guide til at finde solbriller til din ansigtsform. Jeg vil komme nærmere ind på længere nede i artiklen, hvilke solbriller jeg køber! Her kan du se alt hvad jeg endte med at købe:

Skøn asymmetrisk sommerkjole i hvid og sort fra Fontana 2.0

Kvinde med kjole fra Nemow Beauty

Det er faktisk noget tid siden, at jeg faldt over denne kjole hos Nemow Beauty. Af en eller anden årsag har jeg dog først fået købt den nu. Stoffet er 98 % polyester og 2 % elastan, så den er super dejlig at have på. Man kan virkelig mærke, at den er lavet i god kvalitet. Selvom kjolen er kropsnær og sidder tæt, så strammer den ikke nogen steder. Den er tilpas løs omkring maven til at gøre den rigtig behagelig. Jeg er desuden vild med den asymmetriske form, der giver et unikt look. 

Kjolen kan bruges til mange anledninger. Den sagtens kan bæres med højhælede sko og smykker for et elegant og festligt look. Den kan også styles mere afslappet med flade sko og måske en sommerhat. Det er min tanke, at denne kjole vil være helt perfekt til varme sommeraftener med venner. I ved, de aftener hvor man gerne vil gøre lidt ud af sig selv, men stadig have et afslappet look. 

Da jeg købte kjolen var den sat ned fra 650 kroner til kun 90 kroner! Det er jo nærmest er ingenting for en kjole i god kvalitet. Igen og igen bliver jeg bare positivt overrasket over priserne hos Nemow Beauty. Det er ikke småpenge jeg sparer kan jeg godt afsløre.

Lækre sorte solbriller fra Guess giver både beskyttelse og stil

Sorte solbriller fra Nemow Beauty

Som I måske kan huske, så købte jeg tidligere et andet par solbriller fra Guess hos Nemow Beauty. Dem er jeg stadig helt vild med. De er nogle af de mest behagelige solbriller, jeg nogensinde har ejet, og så ser de bare så enormt godt ud til næsten alle outfits. 

Så da jeg faldt over disse solbriller, der også er fra Guess, så måtte jeg simpelthen have dem med til samlingen . Og det er jo også meget rart at have noget at skifte mellem, så det passer til outfittet. Som medlem hos Nemow Beauty får man jo de eksklusive varer til særlig medlemspris. Så solbrillerne kostede mig kun 215 kroner i stedet for de oprindelige 900 kroner. 

Disse solbriller er for mig den helt perfekte blanding af den klassiske sorte solbrille og en tilpas mængde glimmer med de små similisten i siderne. Diskret og prangende på samme tid. Derudover giver brillerne en fantastisk beskyttelse mod UV-stråler. Så ikke nok med at du ser fantastisk ud, så gør du også noget godt for at beskytte dine øjne. Jeg er allerede virkelig vild med mine nye solbriller! Så selvom jeg vist nok sagde, at de andre solbriller ville blive mine yndlingsbriller denne sæson, så er jeg ikke længere helt sikker på det. Der er i hvert fald stærk konkurrence fra dette skønne par, som jeg er sikker på, at jeg vil komme til at bruge rigtig meget.  

Fine små øreringe fra Christian Lay der kan pifte ethvert outfit op 

Jeg elsker øreringe i alle mulige farver, da jeg synes at det er en genial måde at give lidt liv og farve til ansigtet uden at gøre ret meget. Nemow Beauty har rigtig mange øreringe at vælge imellem, så jeg har brugt lang tid på at kigge kataloget igennem og finde de allerfineste øreringe. Der er mange, som jeg godt kunne tænke mig, men i første omgang besluttede jeg mig for de her øreringe, som jeg forelskede mig i med det samme jeg så dem. 

Disse små øreringe er lavet af stål og har den fineste let støvede lilla farve. De kan gå til det meste tøj uden at vække voldsom opsigt, men stadig give en lille smule ekstra til looket. Farven passer perfekt til det grønne i mine øjne, og det virker til, at øreringene nærmest får mine øjne til at skinne mere, hvilket ser rigtig godt ud. 

Øreringene var sat ned fra 185 kroner til 65 kroner, så her var der altså også tale om en ret god besparelse.  Jeg overvejer faktisk at købe de samme øreringene til min mors fødselsdag, da hun har den samme øjenfarve som mig. Så jeg ved næsten med sikkerhed, at de også ville klæde hende. 

Jeg kunne ikke helt få lov at sætte et ordentligt billede ind af øreringene, men derfor skal du selvfølgelig ikke snydes, hvis du har lyst til at se dem. De skønne øreringe kan nemlig findes på Nemow Beautys hjemmeside lige her.

Lidt til de køligere dage med sorte ruskindsstøvler fra Xti

Jeg plejer altid at have et par støvler som disse i min garderobe, da jeg ser dem som tidsløse klassikere der passer til stort set alt slags tøj. Mine gamle støvler gik desværre i stykker for nyligt efter flere års brug og tidligere reparationer, så jeg vidste, at det var på tide at finde en erstatning. Det var rent tilfældigt, at jeg faldt over støvlerne hos Nemow Beauty, men lige så snart jeg så dem, var jeg solgt. Hælen er 8 centimeter, så de giver noget højde. Den brede hæl gør dog, at man ikke mærker højden ret meget. Støvlerne er derfor perfekte til hverdag og arbejde. Samtidig er de så fine og elegante, at de også uden problemer kan bruges til mere festlige eller højtidelige lejligheder. Ruskindsstøvler fra Nemow Beauty

De er lavet af syntetisk ruskind og har en gummisål der gør, at man står rigtig godt fast uden at skride. I siden er der lynlås, så støvlerne er virkelig lette at få af og på. Tåen er let spids, men der er stadig rigtig god plads til foden og tæerne for ekstra god komfort. 

Støvlerne falder måske en lille smule udenfor hele sommerferie-kategorien, som ellers er det, jeg især har købt de andre varer efter. Men da der jo selv om sommeren nogen gange godt kan være ret køligt i Danmark, så synes jeg godt at man kunne argumentere for, at støvlerne måtte komme med på listen alligevel. Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg kommer til at bruge disse støvler rigtig meget henover sommeren til forskellige lejligheder. Det glæder jeg mig allerede virkelig meget til. 

Klar til sommer med mit nye fantastiske outfit fra Nemow Beauty

Det var først da jeg modtog min pakke fra Nemow Beauty at jeg opdagede, at jeg faktisk kunne have alle de varer jeg havde købt på, på samme tid. Jeg mener, selvfølgelig vidste jeg godt, at jeg kunne have dem på samtidig, men til min overraskelse så det også virkelig godt ud. Støvlerne og kjolen passer helt vildt godt sammen, da støvlerne giver kjolen et lidt råt look. Øreringene bløder det rå en lille smule op og giver et skud farve. Endelig er solbrillerne prikken over i’et til at fuldende looket. 

Jeg føler mig simpelthen som en million, når jeg har det hele på samtidig! Der er ingen tvivl om, at jeg har fundet mit helt perfekte outfit til sommerferien. Så et stort tak til Nemow Beauty for de altid virkelig skønne varer. Jeg glæder mig allerede til næste gang der skal shoppes på hjemmesiden!