Nemow Beauty giver dig høj kvalitet til lave priser

Nemow Beauty giver dig høj kvalitet til lave priser

Slået fra Af

Hos Nemow Beauty har de lanceret et nyt medlems-koncept, der giver dig mulighed for at købe stort set alt hvad du har brug. Det er både inden for sko, tøj, smykker og kosmetik i høj og eksklusiv kvalitet, men til en ekstra lav pris. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med her.

Hvad er Nemow Beauty og hvordan skiller de sig ud fra mængden?

Jeg faldt for kort tid siden over hjemmesiden fra Nemow Beauty, der sælger et stort udvalg af mærketøj, kosmetik og diverse accessories. Nemow Beauty har opereret i Frankrig gennem længere tid, og er nu for nylig trådt ind på det skandinaviske marked. Det betyder altså, at deres koncept er gennemtestet på rigtig mange brugere. Selvom vi først for nyligt er begyndt at høre om dem herhjemme. Sådan noget kan jeg ret godt lide. Det giver mig en ekstra sikkerhed for, at alt fungerer som det skal.

Nemow Beautys hjemmeside er opbygget i en farverig stil med masser af neon og primært i farverne sort, pink, hvid og lilla. Det giver et spændende og mystisk udtryk, som jeg virkelig synes er fed. Det føles lidt som om at man bliver suget ind i et nyt lille univers af mystik.

Let og enkelt koncept med adgang til eksklusiv medlemsklubNeon pink farver på Nemow Beauty

Selve konceptet er enkelt og fungerer via en medlemsordning, hvor man betaler et fast beløb hver måned. Dette beløb bliver så konverteret om til point, der herefter kan bruges til at købe produkter på hjemmesiden. Samtidig får man adgang til deres medlemsklub Nemow & Mig på deres hjemmeside. Her kan man købe en lang række eksklusive produkter til virkelig lav pris samt adgang til en masse spændende services.

Normalt er jeg altid lidt skeptisk når det handler om månedlige abonnementer, men her får man virkelig valuta for pengene. Man sparer virkelig meget på nogle af de vanvittige rabatter, de tilbyder. Og så synes jeg faktisk at ideen med, at man sparer op til at kunne forkæle sig selv lidt hver måned er ret fin. Det er en billig og let måde at få lidt ekstra luksus ind i hverdagen på. For mit vedkommende i hvert fald.

Ideen med at betale for en medlemsordning der udløser rabatter er egentlig heller ikke ny. Der findes allerede nogle udbydere inden for blandt andet sko og tøj, der tilbyder en tilsvarende løsning. Forskellen er bare, at her hos Nemow Beauty er der samlet produkter inden for en lang række forskellige områder, hvilket gør, at du altså kan finde noget til næsten ethvert behov blot ét sted. 

Hvilke type produkter kan man købe på Nemow Beautys hjemmeside?

Nemow Beauty sælger et bredt udvalg af produkter lige fra kosmetik, tøj, smykker, ure, solbriller og meget mere. Hjemmesiden er ret logisk inddelt i kategorier, hvilket gør det let at finde de produkter, man leder efter. Eller, hvis du ikke leder efter noget specifikt, er det super nemt og lækkert at kunne vælge en kategori og derefter gå på opdagelse. 

Som sagt er der virkelig mange forskellige produkter i de forskellige kategorier, hvilket giver et kæmpe udvalg af muligheder. For lige at give et overblik over hvad man kan købe inden for de forskellige områder, vil jeg derfor kort opsummere kategorierne her:

Kosmetik, parfumer og cremer til pleje af krop og ansigt:

Taske, hat og parfume fra Nemow Beauty

Inden for kosmetik og pleje kan man købe en bred vifte af produkter. Hjemmesiden har alt inden for makeup til både øjne, læber, kinder etc., og tilbyder en lang række cremer og anden pleje til krop og ansigt. Derudover er der masser af tilbehør af alle mulige slags som børster, makeup-spejle, diverse wellness-produkter og så videre. 

Der er et enormt udvalg af mærker! Uanset om du er til de allerdyreste helt klassiske topmærker som Estee Lauder, Elizabeth Arden og Chanel, eller til mere budgetvenlige mærker som eksempelvis Bourjois eller Rimmel, så er der helt sikkert et mærke der kan passe til dig og dit behov. 

Endelig tilbyder Nemow Beauty også parfumer, og her er konceptet det samme. Der er masser af luksusmærker som Prada, Gucci og så videre, men også forskellige mindre kendte mærker til lavere pris. Dog har de fleste af parfumerne nogle helt vanvittige rabatter som medlem, så det er faktisk svært at finde nogle deciderede dyre parfumer synes jeg. 

Indtil videre har jeg kun købt parfumer, hvor jeg kendte duften i forvejen. Så ved jeg jo at jeg kunne være helt sikker på at få noget jeg kunne lide. På grund af den virkelig lave pris, så tror jeg dog, at jeg vil eksperimentere med nogle nye dufte henover det næste stykke tid. Måske jeg kan finde min helt perfekte nye sommerduft. Det kan være, at det bliver til et indlæg senere, nu må vi se. 

Stort udvalg af tøj, sko og tasker i alle modeller og stilarter

Superdry T-shirt fra Nemow Beauty

Med det store udvalg af tøj, sko og tasker er det muligt at sammensætte sin stil, fuldstændig som man vil. Mærkerne spænder fra dyrere mærker som Tommy Hilfiger til mere økonomiske mærker som Superdry og Fontana. Der er masser af forskellige stilarter helt fra det meget klassiske look til det mere rå og moderne. 

Denne del med tøj, sko og tasker har jeg ikke udforsket så meget endnu, men det er helt sikkert en af de områder jeg skal have kigget mere på. Det må blive det næste, når jeg skal have opdateret min sommergarderobe. Det største problem er bare at finde ud af, hvilke af produkterne jeg skal vælge, når der er så meget der frister.

Du kan få alt hvad hjertet begærer af smykker, ure, solbriller

Den sidste kategori (som faktisk er to selvstændige, men jeg syntes, at det gav mere mening at slå dem sammen til én) er alle de forskellige lækre accessories, som jeg sjældent synes at man kan få for meget af. Jeg er i hvert fald selv vild med at holde min tøjstil relativt afdæmpet, og så i stedet tilføje noget cool tilbehør. Det kan være solbriller i en sjov farve, et par lækre smykker, et fedt ur, eller hvad det nu kan være. 

Som med de andre kategorier er der også her et bredt udvalg af mærker fra både mere og mindre kendte producenter. Eksempelvis for solbriller kan der vælges mellem Ray-Ban, Guess og så videre, der er nogle af mine favoritmærker inden for solbriller. Læs eventuelt vores anmeldelse af fede Ray-Ban briller for mere inspiration til hvilke af modellerne, du kan overveje at prøve. 

Inden for smykker har Nemow Beauty et kæmpe udvalg af både ringe, armbånd, halskæder og øreringe, så jeg vil næsten vove at påstå, at uanset hvad du leder efter af smykker, så kan det findes her. Endelig har de også en hel masse ure fra forskellige topmærker som Guess og Gucci i forskellige stilarter, så der er til næsten enhver lejlighed.

Mændene har også deres egen afdeling fyldt med lækre produkter

Da jeg første gang gik ind på Nemow Beautys hjemmeside blev jeg super positivt overrasket over at se, at der også er en sektion til herrer. Rigtig ofte oplever jeg nemlig kun, at der bliver tænkt på kvinderne i forhold til pleje af krop og ansigt eller i udvalget af accessories. Og det synes jeg, er en skam, for der er rigtig mange lækre produkter derude til mænd. Det beviser Nemow Beauty i høj grad med denne kategori. 

I mændenes kategori er der faktisk fuldstændig de samme underkategorier som for damerne. Det vil sige, at der både er mulighed for at købe alt inden for kropspleje, parfumer, tøj og masser af ekstra tilbehør. Da jeg viste siden til Mikkel, blev han ellevild og måtte straks ind og se, hvilke produkter de havde. Og det synes jeg jo bare gør Nemow Beautys koncept endnu mere genialt, da vi jo sagtens kan dele mit medlemskab. På den måde kan Mikkel også kan få glæde af de gode priser til at købe sine produkter. Ren win-win hele vejen rundt. 

Nemow Beauty tilbyder gaveboks til nye medlemmer for at prøve konceptet af

Er du blevet fristet af min beskrivelse og har fået lyst til at læse mere om Nemow Beauty og hvad de tilbyder? Så finder du deres hjemmeside og al information omkring produktet lige her https://nemowbeauty.com/da/how-it-works/. Her kan du også læse mere omkring deres koncept med medlemsskab.

Jeg kan personligt kun give mine varmeste anbefalinger til at prøve medlems-programmet af. Hvis du vælger at starte dit medlemsskab, så har jeg faktisk endnu en god nyhed. Nemow Beauty tilbyder nemlig alle nye medlemmer en gratis gaveboks med 5 kvalitetsprodukter. Så kan du i ro og fred teste nogle af deres produkter derhjemme. Gaveboksen vælger du selv på hjemmesiden, og der er helt vildt mange at vælge mellem. Så uanset hvad du er til, så er jeg sikker på, at der findes en gaveboks, der falder præcis i din smag. Det sværeste er næsten at beslutte sig for, hvilken en man skal vælge.

Medlemskabet er i øvrigt fuldstændig uden binding. Så hvis du på et eller andet tidspunkt beslutter dig for, at du ikke længere ønsker at være medlem. Jamen så er det altså ingen sag at framelde sig igen. Men hvis du har det bare en smule ligesom jeg. Så tror jeg godt, at du kan regne med at være medlem rigtig længe. 

Så hvad venter du på? Tag et kig ind på hjemmesiden og tjek alle de gode tilbud!