Nemme krøller der holder længe med 3 lette metoder

Nemme krøller der holder længe med 3 lette metoder

Slået fra Af

Jeg er vild med at lave krøller på mig selv, når mit look lige skal have lidt ekstra. Heldigvis findes der mange lette måder at lave dem på, og her viser jeg nogle af mine favoritter.

Form håret med fletninger og få de fineste slangekrøller 

Det er virkelig let at lave krøller på denne måde. Den samtidig meget skånsom for håret, da metoden ikke kræver varme. Start med at lave to rottehaler i let fugtigt hår, og flet nu hver side i en fransk fletning. Sørg for at fletningen er rimelig stram, så håret ikke løsner sig for meget. Lad nu fletningerne sidde i mindst et par timer, så håret kan forme sig. Jeg plejer at gøre det inden sengetid, så jeg kan sove med fletningerne i. Så vågner jeg op til den fineste frisure uden ret meget arbejde. Når du tager fletningerne ud, kan du komme lidt hårskum eller voks i håret og eventuelt sprøjte med lidt hårspray. Super nemt og effektivt!

Brug et krøllejern eller et glattejern for et glamourøst look

De her er selvfølgelig klassikerne, som de fleste kender, men ikke desto mindre, så virker de. Jeg bruger selv et ghd glattejern fra denne side https://www.ghdhair.com/dk/glattejern, og resultatet er altid virkelig godt. Det kræver lidt øvelse at blive helt fortrolig med glattejernet, synes jeg, så det er bare med at kaste sig ud i det og prøve det af. Når du først mestrer teknikken, kan du lave alt fra diskrete beach waves til de største og mest glamourøse Hollywood krøller, der virkelig skaber opmærksomhed.

Kvinde med smukke slange krøller

Tro det eller ej – opvaskesvampe kan også bruges til skønne frisurer!

Denne metode er den nyeste, jeg har testet af. Det eneste du skal bruge, er opvaskesvampe og elastikker. Jeg må indrømme, at jeg var en anelse skeptisk, men det var der slet ingen grund til. Metoden virker over al forventning! Start med at sno dit hår rundt om svampen. Buk nu svampen på midten og sæt hårelastikken på. 

Ligesom med fletningerne får du den bedste effekt ved at lade svampene sidde et godt stykke tid, så jeg anbefaler at gøre det inden sengetid. Fordi svampene er relativt bløde, så synes jeg faktisk det var ganske behageligt at sove med dem i håret. Så det gik helt uden problemer. Når du så tager svampene ud om morgenen, så har du simpelthen de fineste markerede krøller, du kunne drømme om. 

Afslut med lidt hårskum og hårspray for at få ekstra hold. Jeg plejer altid at købe min hårspray hos Nemow Beauty, da jeg typisk kan få mine favoritmærker til omkring halv pris på grund af min medlemsrabat. Det kan du læse om i denne artikel, hvis du er interesseret i at vide mere om hvordan sådan en medlemskab fungerer.

Jeg håber, at du har fået mod på at kaste dig ud i en eller flere af disse metoder. Uanset hvilken du vælger, så er jeg sikker på, at du kommer til at se fantastisk ud med dine nye krøller!