Michael Ginnerskov Jensen: årets iværksætter?

Michael Ginnerskov Jensen: årets iværksætter?

Slået fra Af

Jeg er blevet mere og mere interesseret i iværksætteri. Jeg har som så mange andre siddet klistret til skærmen når de har sendt “Løvens Hule” på DR1. Derudover har jeg et par iværksættere jeg følger nøje. En af dem er danske Michael Ginnerskov Jensen, som har styr op det med internethandel. Her skriver jeg lidt om hvorfor jeg også synes han er en person, som du også burde følge! 

Jeg tror det er vigtigt at orientere sig mod fremtiden. Jeg tænker, at den stigende digitalisering vil betyde mere og mere internethandel. Derfor synes jeg det er interessant, at følge med i hvad der sker på den front. Jeg er også meget spændt hvad angår fremtiden. Jeg tror på store ændringer, som vi på nuværende tidspunkt slet ikke kan forestille os.

Michael Ginnerskov Jensen er et interessant eksempel

Jeg er specielt interesseret i at se hvad Michael Ginnerskov Jensen gør, fordi han er meget ambitiøs. Det tror jeg er meget vigtigt for at opnå succes. Den digitaliserede verden opererer i et højt tempo, og skal man følge med, bliver man nødt til hele tiden at være et skridt foran. Det er også meget vigtigt at have øje for trends, og hvordan man gør dem en del af ens forretnings-model. Alle kan have gode idéer, men de der ender med at lykkes, er dem som forstår at føre deres planer ud i livet. Det handler om at have modet til at springe ud i sine idéer, og vigtigst af alt at kunne gøre drøm til virkelighed. Eksekvering!

Ydermere så opererer Michael Ginnerskov Jensen inden for skønhed og mode, og det et noget min kæreste er rigtig interesseret i.

Internetambitioner og vejen dertil

Den digitale revolution har givet iværksættere og andre forretnings-mindede sjæle verden over en ny verden at boltre sig i. Det er både i form af internethandel, men også den markedsføring der hører med. Sociale medier har givet nye muligheder, ikke kun for privatpersoner, men også for firmaer, såsom de virksomheder Michael Ginnerskov Jensen driver. Der er både organiske og betalende metoder til at sprede ens budskab til et væld af brugere som hungrer efter underholdning og inspiration. Det er en stor verden som gør alting lettere. Det er lettere at ramme sin målgruppe og digital markedsføring kan også i mange tilfælde være billigere end traditionel markedsføring. For at finde den rigtige strategi må man teste sig frem, men det er heldigvis også let online. Og en anden stor fordel: bordet fanger ikke. Det er lettere at rette i digitalt indhold end skrift på papir!

Michael Ginnerskov Jensen har det der skal til

Michael ginnerskov jensen succes

Sådan som jeg ser det, er der 3 vigtige faktorer som direkte forudsætter succes:

  • Vedholdenhed. Man kan ikke bare tro at ens koncept og plan kan lykkes uden bump på vejen. I stedet for at give op, er det vigtigt at lære af udfordringen, og bruge den viden til at forbedre ens projekt. En fejl er kun et problem, hvis man ikke lærer af den. Succesfulde projekter har næsten altid har lang vej derhen. Det handler ikke om den perfekte plan, men om at fintune den undervejs, og altid stræbe efter forbedring.
  • Ambitioner. Hvis du ikke kan tænke stort, kan du heller ikke drive store bedrifter. Derfor skal man ikke være bange for at have store ambitioner. Det kan være svært i Danmark hvor janteloven af og til tager over. Man kan dog sagtens stadig være ydmyg omkring ens succes, det vigtigste er at tro på, at man kan komme helt derhen hvor det bliver virkelig fedt.
  • Indsigt. Det er også rigtig vigtigt at have forståelse for hvad der rør sig i verden. Både hvor trends er på vej hen, men også hvordan de skabes. Som iværksætter er det rigtig meget man skal vide, om alting. At have en nysgerrig personlighed er en stor fordel, så man hele tiden lærer nye ting, og bruger denne indsigt i forbindelse med ens forretning.

Her kan du eventuelt læse mere om hvad der karakteriserer en succesfuld iværksætter: Succesfulde iværksættere

Disse tre aspekter karakteriserer Michael Ginnerskov Jensen, og danner grundlag for, hvorfor jeg synes han bør været årets iværksætter.

 

– Mikkel