Honest Kiss med nyt koncept – Mikkel fik ny garderobe

Honest Kiss med nyt koncept – Mikkel fik ny garderobe

Slået fra Af

Mikkel har længe gerne ville have noget nyt tøj, sko og andet lækkert. En rigtig shoppetur. Problemet er bare, at han ikke gider ud og shoppe! Det kan være svært at finde gode herretøjsbutikker online, hvor prisen også er med. Heldigvis faldt vi tilfældigvis over et nyt koncept, nemlig Honest Kiss. 

Honest Kiss kunne godt være en game changer på markedet! 

Det er noget tid siden Mikkel har shoppet noget nyt til sig selv. Da vi var i London, var det jo mest mig der fik shoppet lidt, så det var på tid Mikkel også skulle forkæles! Vi faldt tilfældigt over denne hjemmeside ved at søge lidt rundt på nettet. Jeg trykkede egentlig mest ind på den til at starte med fordi jeg synes navnet lød sødt! Ved ikke helt hvad jeg forventede af navnet Honest Kiss, det må være op til jer også at vurdere, men i hvert fald ikke en helt almindelig webshop! 

Det viser sig dog også, at Honest Kiss ikke er en helt almindelig webshop. Tværtimod. De har en helt masse fede koncepter, som jeg umiddelbart ikke har set før. I hvert fald ikke samlet ét sted! Det er tydeligt at se at de går efter være unikke og være en game changer i deres felt! 

Medlemsklub med klasse – Honest Kiss & Mig 

Honest Kiss er en webshop, der tilbyder alt indenfor mode, skønhed og livsstil. De slår sig ned på de har et kæmpe udvalg af mode og skønhed fra de største international brands, men til en brøkdel af detailprisen! Allerede med et hurtigt ned over siden var det tydeligt at se rabatterne var høje! Tror de skriver op til 70 %! Og det er altså på store mærker som Gucci, Guess, Armani, Versace og mange flere!   

Jeg læste videre på siden, og fandt så ud af at Honest Kiss faktisk er en medlemsklub med et månedligt abonnement, hvor man skal betale 49 € om måneden for at kunne få adgang til deres eksklusive afdeling. Første tænkte jeg, at det skal jeg ikke have noget med at gøre, men de formåede alligevel at holde min interesse, så jeg læste videre. 

Ved at være medlem af Honest Kiss & Mig får man adgang til mange flere eksklusive med endnu større rabatter end hvad der er tilgængelige for alle. Det der gør forskellen er dog at man får sit månedlige gebyr krediteret hver måned, som man så kan bruge i deres shop. Det er ret cool. I deres eksklusive sektion tilbyder de dog også en hel masse andre produkter end bare tøj og kosmetik.

Meget andet end bare tøj, accessories og kosmetik!  

Ikke kun tøj også en personlig trænerSom sagt så tilbyder Honest Kiss også meget mere end blot alle deres luksusprodukter af tøj, sko, tasker, accessories, kosmetik og hvad der ellers hører til mode og skønhed. I deres eksklusive sektion tilbyder de også en masse services, som man kan bruge sine månedlige gavekort på.

De tilbyder for eksempel at man kan købe en konsultation med enten en personlig træner eller en personlig stylist. Det er ret cool med stylisten, at man søge vejledning til hvordan man helst skal klæde sig, eller hvordan man kan sammensætte både de ting man har købt i shoppen, men også tøj man allerede har derhjemme. Og så koster det endda kun 15 € for en konsultation. For 29 € kan man til gengæld få råd og vejledning fra en professionel personlig træner. 

De har også opsat en masse velkendte services, som man kan prøve i en måned uden skulle registrere sig med sit kreditkort eller noget. Så risikerer man ikke at blive fanget i løbende abonnementsgebyrer. Det er ret smart, så man netop kan teste af om det er noget for sig, uden egentlig at tilmelde sig. Og så koster det kun 1 € per service. De har både TV, musik og podcast-streaming samt aviser, magasiner og E-bøger. Og det er altså store brands som Spotify, HBO, YouTube, The Times, Vogue, Kindle og mange mange flere.

Du har også mulighed for at prøve diverse abonnementer på mode- og skønhedsbokse til halvpris for en enkelt måned. Igen uden forpligtelse, så du blot kan prøve det i den enkelte måned. Prøv Birchbox, Society Socks, Fabletics or you name it. De har mange at vælge imellem! 

Buy it. Enjoy it. Donate it. Be refunded. Repeat!

Jeg har gemt det bedste til sidst. Det her, det er jeg vild med! Det er egentlig deres hovedkoncept helt kort fortalt. De har et program de kalder #DonateWithHonestKiss som basically giver dig mulighed for at shoppe med god samvittighed! Honest Kiss vil gerne være med til at bekæmpe ‘Fast Fashion’ og de miljømæssige konsekvenser der kommer ud af det. 

Når du er medlem af Honest Kiss & Mig, så har du muligheden for at donere de produkter du har købt med dine gavekort til velgørenhedsorganisation du selv vælger. Blot det er muligt at få en kvittering på at du rent faktisk har afleveret. Du skal blot have ejet produktet i minimum 6 måneder, og så får du refunderet det fulde beløb af produkter. Eller det vil sige man modtager et nyt gavekort, som du så kan købe nyt tøj for! En mere miljøvenlig mode cirkel! Det er næsten for godt til at være sandt, men det fik mig virkelig overtalt til at vi skulle være medlem af Honest Kiss

Vi meldte os ind i klubben og modtog en gratis gaveboks! 

Axe gaveboks fra honest kissMikkel var heldigvis også super begejstret for webshoppen og vi blev enige om, at der måtte vi blive medlem. Vi fik os her en positiv overraskelse! Jeg havde overset, at når man bliver medlem, så får man mulighed for at vælge en gratis gaveboks med 5 lækre produkter i. Og det var altså til en værdi af 39 €. 

Hold nu op der var nogle lækre bokse at vælge imellem. Både Victoria’s Secret, Nyx, L’Oreál og jeg kunne blive ved. Nu var det jo Mikkel vi skulle shoppe til, så han fik lov til at vælge en gaveboks til ham selv. Han valgte en lækker gaveboks fra Axe, der både indeholdt deodorants sprays, showergel og aftershave. En rigtig herreboks!

Mikkel fik virkelig shoppet igennem på Honest Kiss! 

Det var fedt at se, at deres herresektion var mere eller mindre lige så stor som sektionen til damer. Der var de samme kategorier og virkelig et stort udvalg. Selv Mikkel var begejstret, og det sker altså ikke så tit på en shoppe tur. 

Han fik både bestilt en masse tøj, et par sko, et ny taske til sin bærbar, lidt forskellige plejeprodukter og et par solbriller. Vi har virkelig fået noget for pengene og for længst fået udlignet vores månedlig gebyr. Der var virkelig hurtigt levering og alle produkterne var i fineste orden! Intet at klage over, så det var bare helt perfekt! 

Jeg vil ikke kede jer ved at gennemgå alle produkterne vi købte, men vil fremhæve et par af de bedste køb!

Designer Attachetaske fra Armani Jeans til bærbar

Armani attachetaskeMikkel skal ofte have sin bærbare computer med på job, så det er vigtigt at have en ordentlig taske. Han faldt over den her virkelig lækre attache taske fra Armani Jeans med skulderrem. Den er i syntetisk læder med to rum og to indvendige lommer. Den er i klassisk Armani stil i helt sort med Armani diskret trykt over hele tasken. Vi fik tasken til kun 100 €, hvor detailsprisen lyder på 271€! En besparelse på 65 % er virkelig noget er batter i det prisleje! 

Forskellige T-shirts til mændMasser af lækre T-shirts fra store brands 

De har virkelig et kæmpe udvalg i T-shirts til mænd, og det er jo noget man altid kan bruge. Det er netop noget Mikkel går i næsten hver dag, så han fandt en masse forskellige designs. Der var virkelig nogle fede igennem! Ja, han bad om min hjælp til at vælge! Vi endte med at vælge 4 modeller – alle til under 25 €. Så selvom vi købte 4 T-shirts i mærkerne Tommy Hilfiger, Levi’s, Superdry og Calvin Klein, blev det kun 86,50 € ialt for alle 4. Der er virkelig nogle gode tilbud at hente!!! 

Reebok klassikere til under 50 € 

Reebok klassiske skoHan manglede også et par sko, så det brugte vi lang tid på at kigge på. Som I kan se på Honest Kiss hjemmeside, så er deres udvalg ret stort. Det er oven i købet et ret fedt udvalgt med både hverdags sko fra Nike, U.S. Polo Assn., Adidas mm, men også finere sko til jakkesæt fra Made in Italia eller klassiske støvler fra Timberland. Alle til langt under details pris. 

Mikkel valgte dog at gå med et helt par klassiske sneakers fra Reebok. Det er en af deres helt old school modeller “Club-C-Revenge” i hvid med grønne striber og logo. Det er en god klassisk sko, hvor man ved hvad man får for pengene! De passer til næsten alt, så kan nemt bruges til hverdag. De var sat helt ned til 48.50 € mod en detailpris på 77.50 €. Det er efterhånden en god slat penge vi har sparet på alle disse køb! Det kan helt sikkert betale sig at være medlem af Honest Kiss! Store anbefalinger herfra!