Find den rigtige mascara til dine øjenvipper

Find den rigtige mascara til dine øjenvipper

Slået fra Af

En god mascara, der matcher netop dine behov, kan gøre underværker for dine øjne og hele dit udseende. Men er du også i tvivl om, hvad du præcis skal gå efter, for at få det helt rigtige look? Så fortvivl ikke, artiklen her hjælper dig på vej.

Hvad kræves der af en god mascara og hvilke typer findes der?

En god mascara er designet til at dække lige præcis det behov, du måtte have. Det vil sige, at hvis du har meget tynde vipper, så skal du gå efter fylde. Har du korte vipper, skal du finde en der giver længde, og så videre. Det lyder måske meget nemt, men ofte kan det være lidt af en jungle at finde ud af, hvilket produkt man egentlig skal vælge. Her får du dog en oversigt over de forskellige typer vipper, man typisk har. Samtidig også hvad du kan gøre for at modvirke lige netop din udfordring, så du ved hvad du skal kigge efter, næste gang du er på jagt.Kvinde påfører mascara

Hvis du har meget lange øjenvipper

De fleste af os drømmer om lange vipper, men nogle gange kan for meget af det gode også være et problem. Med lange vipper kan man ofte risikere, at mascaraen tyngder så meget, at øjenvipperne begynder at genere øjet. Det kan løses ved at gå efter en formel, der buer øjenvipperne opad. Du kan også prøve at børste øjenvipper ud til ydersiden af øjet, og derved skabe et katteøje udseende samtidig. 

Se hvad du skal gøre ved meget tynde øjenvipper

Maybelline Falsies Lash Lift Mascara BlackMed meget tynde vipper gælder det om at finde et produkt, der giver masser af volumen og definition af hver enkelt vippe. Mit absolutte yndlings produkt til dette formål er Maybelline New York The Falsies Lash Lift, som du kan købe på denne side: https://www.maybelline.com.

Til dig med meget korte øjenvipper

Her er det vigtigt, at du finder en formel, der virkelig formår at indkapsle hver enkelt vippe, så du får så meget længde ud af hele øjet som muligt. Find gerne en børste der ikke er af plastic, da det giver flere muligheder for at style vipperne, som du ønsker. Derved når du helt ud i enden af hver enkelt vippe for maksimal definition.

Har du meget lige øjenvipper, så se her

Hvis dine øjenvipper står meget lige ud, er det bedste middel at tage en øjenvippe curler i brug inden påføring. Brug herefter en formel der buer øjenvipperne, og skub eventuelt vipperne en smule bagud, når mascaraen er tørret for et ekstra langvarigt resultat.

Hvis du har meget få vipper, eller vipper med meget mellemrum mellem sig

Hvis du kun har meget få øjenvipper, bør du finde en mascara, der giver illusionen af flere og tættere vipper. Her prøvede jeg for nyligt “Million Lashes” fra L’oreal, der virker virkelig godt til dette formål.

Det er så vigtig med en god mascara til det bedste look – næsten lige så vigtig som den rette læbestift. Det er for mig de to vigtigste elementer til en perfekt makeup. I kan eventuelt også læse lidt om den perfekte læbestift her.

Jeg håber, at ovenstående kan hjælpe dig med lige præcis din udfordring, så du kan opnå dit allerskønneste udseende.