Få sund og glødende hud med tørbørstning

Få sund og glødende hud med tørbørstning

Slået fra Af

Kunne du også godt tænke dig et let og billigt middel, der hjælper dig med at få smuk og glødende hud uden appelsinhud? Så giv tørbørstning et forsøg og opdag forbedringerne i huden på ingen tid. 

En let og billig løsning som eksperterne er vilde med

Rigtig mange eksperter står i kø for at fortælle om, hvor fantastisk tørbørstning er for din krops velbefindende. Ikke nok med at det har en markant effekt på appelsinhud, så hjælper det også med at opstramme huden og give en ensartet hudtone. Derudover stimulerer det lymfesystemet og blodcirkulationen og hjælper således kroppen med at komme af med affaldsstoffer.Den bedste børste til tørbørstning

Det eneste du behøver, for at komme i gang med tørbørstning, er en god børste. Jeg bruger denne børste fra Pigmåtten.dk til cirka 180 kroner, og den er jeg rigtig glad for. Tidligere har jeg prøvet flere andre, der også har fungeret helt fint, så så længe du vælger en nogenlunde kvalitet, har det ikke den store betydning om du vælger det ene eller det andet produkt, synes jeg.

Start udefra og arbejd dig ind mod hjertet i lange blide strøg

I forbindelse med tørbørstning er det vigtigt at huden er tør, da det giver den bedste effekt på huden. Start fra undersiden af fødderne og bevæg dig langsomt op af benet i lange blide strøg op mod hoften. Børst derefter begge arme fra håndfladerne og op af armene med retning mod hjertet. Husk også at børste i armhulen ned mod lænden, da der sidder rigtig mange lymfenerver i dette område.

Det er vigtigt, at du løbende mærker efter, så du ikke trykker for hårdt på huden. Du skal lave et let pres med børsten, men det skal ikke gøre ondt. Ved maven er det vigtigt, at du bevæger børsten i en cirkel med uret rundt om navlen, da det ellers kan være mindre godt for dit lymfesystem.  

Slut af med ryggen, hvor du starter foroven og bevæger dig ned mod lænden. Stryg blidt i hver side af ryggen og ned langs rygraden. Det kan være en fordel at få én til at hjælpe dig med dette, hvis du har svært ved at nå ordentligt. Ellers er et langt skaft på din børste også med til at gøre det lettere at nå.

Slut af med et dejligt bad og en god creme og begynd dagen med fornyet styrke

Kvinde tørbøster sit ben i bad

Når du er færdig med hele kroppen, er det en rigtig god ide at tage et bad, så de døde hudceller bliver skyllet af. Jeg plejer derfor at børste mig om morgenen, hvilket også er en helt fantastisk måde at starte dagen på.

Da huden bliver ret udtørret efter sådan en omgang tørbørstning, er det vigtigt, at du smører dig ind i en god creme bagefter. På den måde kan du genoprettet fugten i huden. Sørg også for at drikke rigeligt vand, så du virkelig kan få skyllet alle affaldsstofferne ud af kroppen. 

Jeg plejer altid at afslutte med at påføre mig en af mine lækre parfumer til sidst. Så føler jeg mig virkelig som en million, og så kan dagen ellers begynde.