3 skønne bud på den helt perfekte sommer parfume

3 skønne bud på den helt perfekte sommer parfume

Slået fra Af

Til sol og sommer hører der også en frisk og velduftende parfume. Her tester jeg 3 skønne bud på de bedste varianter til sommeren 2020.

Hvad er en god parfume til sommer?

For mig hører der masser af friskhed og blomsterduft til sommerperioden. Så alle mine tunge parfumer der er fulde af kraft, bliver pakket langt væk hele sommeren. I stedet vælger jeg nogle lette varianter, hvor duften næsten kun lige kan anes. Det giver nemlig for mig den helt rigtige følelse af sol og sommer.

Herunder har jeg udvalgt 3 af mine absolutte sommerfavoriter, som du kan bruge til inspiration til at finde lige præcis den sommerduft, der passer til dig. Og hvis du har svært ved at vælge, så fortvivl ikke. Alle 3 er nemlig fundet til en virkelig lav pris, så der er altså ikke noget i vejen med at have brug for 2 eller måske alle 3 parfumer 🙂 

Paul Smith Rose EDP

Denne parfume er meget luftig og naturlig og har den skønneste duft af friske roser. Ifølge beskrivelsen på pakken er der også tilføjet toner af blandt andet grøn te og cedertræ. Det er med til at give en anelse af skovduft, hvilket passer helt perfekt sammen med den søde roseduft. Duften er let, når den påføres på huden, men til gengæld holder den hele dagen. Så alt i alt en helt perfekt duft til hverdagsbrug.

Paul Smith Rose Parfume

De fleste steder jeg har fundet denne duft, koster den mellem 80 og 100 euro, men hos Nemow Beauty købte jeg den med min medlemspris til kun 22 euro. Et helt vanvittigt røverkøb, hvis du spørger mig. Jeg overvejer faktisk at købe en ekstra flaske, bare for at være helt sikker på ikke at løbe tør. Hvis du vil læse mere om hvordan medlemskabet fungerer hos Nemow Beauty, kan du se mit andet indlæg her.

Issey Miyake L’Eau D’Issey Pure EDP

Duft nummer 2 er endnu en skøn blomstret og frisk duft. Perfekt hvis man ønsker noget diskret, der nærmest blender ind i huden. Ifølge beskrivelsen er der blandt andet duft af mandarin og musk, hvilket giver en anderledes, men i høj grad sommerlig duft. Kan også købes hos Nemow Beauty til kun 39 euro sat ned fra 81 euro.

Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure EDP Parfume

Calvin Klein Endless Euphoria EDP

Den sidste duft er fra Calvin Klein og fundet på siden her www.beautycos.dk. Den koster 319 kr. Sat ned fra 799 kr., så det må også siges at være et fantastisk tilbud. Generelt har denne side faktisk rigtig ofte mange lækre tilbud, så gå endelig på jagt og se hvilke lækkerier, du kan finde.

Calvin Klein Endless Euphoria EDP Parfume

Parfumen er en nyfortolkning af klassikeren “Euphoria” fra samme mærke, hvor denne version er noget mere let i det. Duften har, ligesom den foregående, noter af mandarin, men fordi de her er blandet med kirsebærblomster, bergamot og syren, så er de to dufte stadig meget forskellige. Faktisk er denne duft den mest kraftige af de 3, selvom jeg absolut stadig vil kategorisere den i den lette ende af skalaen.