CouponTigers gav mig en helt ny garderobe

CouponTigers gav mig en helt ny garderobe

Slået fra Af

Jeg har længe ønsket mig en ny garderobe, men lige for tiden gider jeg ikke rigtigt at tage på de lange shoppingture. Der er heller ikke mange online butikker som er særlige billige, men så fandt jeg heldigvis CouponTigers. 

Medlemsklub til CouponTigers

Sidst jeg shoppede ind til min nye garderobe, var da jeg var i London med Mikkel. Så jeg besluttede mig for kort tid siden for endnu en gang shopping. Det hele startede faktisk med, at jeg helt vilkårligt faldt over CouponTigers, da hjemmesiden så indbydende ud og så blev jeg nysgerrig og trykkede på knappen. 

CouponTigers har mange ting inden for mode og skønhed og de har et stort sortiment inden for mærkevarer. De har blandt andet mærker såsom Armani, D&G, Gucci, Diesel, Adidas, Calvin Klein og mange andre. De har meget lave priser på mærkerne, så det er virkelig muligt at finde nogle gode tilbud. 

Når man bliver medlem af CouponTigers, modtager man en gaveboks med forskellige lækre produkter. Den 6. hver måned modtager man så et nyt gavekort, som man kan bruge på lækre produkter. Gavekortet kan bruges i CouponTigers medlemssektion, og der er virkelig mange lækre produkter at vælge imellem. 

Ikke bare tøj og sko

CouponTigers har meget mere end tøj og sko. Man kan for eksempel også købe en tid med en personlig stylist, der kan guide en til hvordan man bedst kan klæde sig efter sin livsstil, kropstype, og efter tidens trends. Jeg kan også kombinere rådene med tøj fra hjemmesiden, eller noget jeg allerede har derhjemme. Derudover kan jeg få min egen personlige træner, hvor jeg eksempelvis kan få lavet en madplan over ugen. Det hjælper mig med at spise sundere og giver god energi til mig og min krop. Udover det så kan jeg også få et træningsprogram ved CouponTigers, om det så er for at tabe mig, mindske smerter eller andre ting, det er ligemeget, de tilpasser træningen din krop og dit niveau. 

Det er også muligt at streame TV med CouponTigers, så jeg kan få adgang til mine yndlingsserier og film. Der er både Viaplay, Netflix og HBO, så om du er til action eller romantiske film gør ikke noget. Endelig kan man også prøve en skønhedsboks uden forpligtelser, og det kan faktisk være både Birchbox, Society Socks, Fabletics og Mang, Say it with a sock, og der er mange flere, da CouponTigers har så mange at vælge imellem! 

CouponTigers model

Buy it. Enjoy it. Donate it. Be refunded. Repeat!

En anden virkelig unik ting ved CouponTigers er deres donationsprogram. Programmet fungerer som et samarbejde med os kunder om at hjælpe mennesker, der har brug for hjælp. Og samtidig reducere de miljømæssige skader, der kan være ved tøjproduktion. På den måde giver de dig faktisk mulighed for at få en ny garderobe uden dårlig samvittighed. 

Måden hvorpå det foregår er følgende: Man køber en vare med sit gavekort, og derfra kan du så nyde dit produkt i minimum 6 måneder. Når du så efterfølgende er færdig med at bruge produktet, kan du donere det til en valgfri velgørenhedsorganisation. Du vil bagefter modtage et nyt gavekort, svarende til det oprindelig beløb. Dette gavekort kan nu bruges til at købe helt nye produkter i medlemssektionen.  Man kan altså købe nye ting til sig selv, mens ens gamle ting får et helt nyt liv. Det er da fantastisk!

Jeg elsker også musik, og her har jeg fri adgang til disse services i op 3 måneder. Der er både Spotify, Youtube, Tidal, Amazon music, Apple Music, Google Play, Sirius og Storytell. Hvis du ligesom mig godt kan lide podcasts, så kan du også lytte til dem, og der er også andre apps så som Napster, Comedy Bang Bang og Luminary, bare for at nævne nogle få. 

Andre fordele

Der er også mange andre fordele ved at handle hos CouponTigers, udover alle de lækre produkter som jeg har talt om en gang. Man kan blandt andet få accessories som solbriller, smykker og så bøger, som jeg også vil komme nærmere ind på. 

Jeg har desuden altid drømt om at blive makeup artist, og der de får snart nogle masterclasses hvor CouponTiger gør det muligt at dygtiggøre sig inden for mode, makeup og livsstil. Det glæder jeg mig virkelig meget til. 

De har også aviser og artikler som er godt for mig som person, da jeg læser alt jeg kommer i nærheden af. CouponTigers tilbyder en måned gratis abonnnement på populære aviser og magasiner, såsom National Geographic, Wall Street Journal, The Times, The Guardian, Vogue, The New York Times, Cosmopolitan og mange andre. 

Hvis du er en læsehest ligesom mig, så har CouponTigers også E-bøger, som man kan læse på farten. Så nu er jeg fri for at bære rundt på de tunge bøger. De har mange forskellige bog tjenester såsom Mofibo, SCRIBD, Kindle, Bookmate, 24symbols, Audible og mange flere. 

CouponTogers gavekort

Jeg meldte mig ind i klubben

Jeg meldte mig ind i klubben og fik en glædelig overraskelse. Når man melder sig ind i klubben, kan man få en valgfri gratis gaveboks med 5 lækre produkter med. Man kan få alle mulige slags gavebokse med forskellige skønheds- eller plejeprodukter, så der er for enhver smag. Jeg valgte en makeup boks fra  L’Oreál med blandt andet mascara, øjenskygge, og eyeliner i. 

Jeg fik samtidig også købt masser af lækre jeans til både hverdag og fest. Jeg har fået købt nogle lækre lyseblå Calvin Klein Jeans, der sidder stramt, men de sidder som de skal. Jeg har også købt jeans fra Desigual, de er i mørkeblå og de er mere mørke i det og med stræk. Så har jeg også købt masser af nye t-shirts, blandt andet en flot en fra Desigual med print på.  Den anden jeg har købt er fra Fila, og er en rigtig sports t-shirt, hvilket er perfekt til når jeg træner. Endelig har jeg også købt sko fra Adidas og stiletter fra Calvin Klein.

Jeg har også købt fine smykker fra Guess og det er både armbånde, øreringe, halskæder og ringe, og et nyt ur fra Michael Kors. CouponTigers har også solbriller, så det har jeg selvfølgelig også været ude og investere i. Mine nye solbriller er fra mærket Lacoste, og jeg elsker dem. 

Man kan også købe rigtig mange fine tasker fra CouponTigers. Klik her her hvis du vil se produkterne. Min nye designer taske er fra Diesel, og den er super fin med logoet på siden. Og så har den mange lommer, hvor jeg kan have mine ting, så det er dejligt. Jeg har også fået købt en hel masse kosmetik, da CouponTigers også tilbyder dette. Jeg har blandt andet fået købt en øjenskygge fra Maxfactor, og farven er med glitrende guldglimmer. 

CouponTigers har også makeup til enhver lejlighed

Endelig kan man også købe de smarteste læbestifter, så jeg har fået en knaldrød læbestift fra Velvet. Derudover har jeg købt mig en ny børste fra  L’Oreál Paris som er super lækker og blød. Min mascara er også fra L’Oreál Paris, og den gør mine øjenvipper rigtig lange og fyldige, samtidig med at jeg får nogle smukke grønne, multifarvede katteøjne af den. Udover det så giver min nye eyeliner det sidste strøg der gør, at min øjne bliver super flotte at se på.

Jeg har forresten også fået købt en foundation, som perfekt skjuler mine urenheder og går i et med min hudtone. Den er dejlig blød og cremet, og så passer den rosenrøde rouge perfekt til min kinder, så de ser dejlig sunde og raske ud. Når jeg er engang er færdig med at bruge eksempelvis mine solbriller, så er jeg vild med tanken om, at jeg blot sender dem videre, så de får nyt liv hos en anden person, der kan få glæde af dem. Som sagt så elsker jeg virkelig deres velgørenheds-del, og jeg er sikker på, at det er noget jeg kommer til at bruge meget i fremtiden. 

Det endte med at blive en lang smøre om CouponTigers, men det skyldes selvfølgelig min store begejstring for konceptet. Selvom jeg var en lille smule skeptisk i starten, så er jeg virkelig blevet overbevist om, at det er det hele værd. Der er store penge at spare. Så hvis du ligesom mig godt kan lide gode tilbud, så kan det virkelig betale sig at kigge deres side. Jeg kan næsten garantere, at du falder over et eller to produkter, som du simpelthen må eje!