5 af de hotteste beauty trends på Instagram!

5 af de hotteste beauty trends på Instagram!

Slået fra Af

Der er mange ting at bruge Instagram til. Måske uploader du billeder fra ferier, søde snaps af dine kæledyr eller ugens smukkeste måltid. Udover dette er Instagram også kendt for de mange billeder og hashtags der relaterer sig til beauty-verdenen. Nogle af de hotteste beauty trends starter på Instagram. Det er både brands, influencers og de kendte som byder ind.
Jeg elsker selv at lege med makeup, så i dag synes jeg derfor det kunne være sjovt at tage et kig på de tendenser som har rigtig meget indflydelse lige nu.

1. Overtag Instagram med de hotteste øjenbryn

Vi skal ikke mange år tilbage, før øjenbryn var noget der nærmest skulle gemmes væk. De skulle helst være så tynde som muligt. De skulle ikke se naturlige ud. Det var nærmest uset at have buskede bryn. De skulle trimmes, kæmmes og egentlig ikke spille en særlig stor rolle. Men pyha, godt at det hører fortiden til! I dag skal øjenbryn ses og de må gerne være tykke. Det kan være en udfordring hvis man ikke naturligt har meget bryn at gøre med. Frygt ikke, der findes mange muligheder for at tegne op og fylde ud. 

2. Hårspænder – beauty trend der er tilbage!

Kan du huske de hårspænder du brugte da du var lille? Det er der i hvert fald en stor chance for at du havde i dit lille smykkeskrin. Nu er der sket det, at hårspænderne er gået ud af børneværelset og ind på Instagram. Find et hårspænde der passer til din makeup og frisure. Brug det praktisk til at holde de små hår væk, som alligevel altid irriterer. Denne 90’er beauty trend er tilbage

3. Bliv dronning af beauty på Instagram med fyldige læberKvinder følger beauty trend med fyldige læber

Fyldige læber har efterhånden været på listen over tendenser i et stykke tid. Det gør den dog ikke mindre dominerende. Læberne skal lægges mærke til, gerne sammen med en god nude farve. Hvis man fra naturens side ikke er udstyret med de største læber, er der mange influencers som poster tutorials. Her gives gode råd til hvordan du tegner dine læber op for at opnå det rette look! Tjek eventuelt også denne artikel om netop samme emne. 

4. Nye beauty trends på Instagram – ingen makeup!

… Eller næsten ingen. Det naturlige look er også en trend der er værd at lægge mærke til. Det bare ansigt uden (synlig) makeup fungerer også som et statement, der understreger vores naturlige værdi. Hvis du ikke er klar på at lægge et helt bart billede op, kan du vælge en naturligt udseende BB cream eller tilføje lidt fylde til øjenbrynene. Men husk, du er smuk som du er. Også helt uden makeup! 

5. Øjenskygge i pastelfarver – gør Instagram farvestrålende!

Farverne er tilbage, du kan roligt lægge den mørke smokey eye på hylden og finde pastellerne frem! Ikke nok med at det skal være farverigt, så må kontrastfarver også gerne kombineres! Du kan fremhæve din øjenfarve med en pastel der passer til. Du kan også skabe kontrast til dine øjne. Leg med farverne og vær ikke bange for at gå for langt. Denne beauty trend Instagram er en af mine favoritter. Den passer godt ind i et nyt årti, hvor de matte jordfarver og nude nuancer måske er på vej ud. 

Jeg følger flere danske YouTubere for at få inspiration til nye looks og tendenser. I artiklen her, kan du se nogle af dem jeg synes er bedst. Så tag et kig, hvis du har lyst til endnu mere inspiration.