Vi tog en weekendtur til skønne London

Vi tog en weekendtur til skønne London

Slået fra Af

London er en spændende by fyldt med masser af historie, kultur og  pulserende natteliv. Så hvis du er til storbyferie med alt hvad det indeholder, så snyd ikke dig selv for at opleve den europæiske version af “byen der aldrig sover”!

Til vores årsdag sidste efterår ville vi gerne gøre noget ekstra specielt for at fejre dagen. Så da Mikkel helt tilfældigt faldt over nogle vanvittigt billige flybilletter til London fra fredag til søndag, var vi helt solgt. Billetterne fandt vi på www.momondo.dk. Vi fandt et billigt værelse tæt på centrum, og vupti så var vi faktisk klar til at tage afsted allerede ugen efter. 

Vi har begge to været i London før og set alle de obligatoriske seværdigheder. Så vi besluttede os for, at vi denne gang ville udforske mere af byens gemte guldkorn. Vi elsker nemlig begge to at opleve lidt anderledes ting end de typiske “turistfælder”. Vi havde på forhånd gjort vores research og fundet frem til disse to spændende bud.

Sky Garden giver betagende udsigt over byen i fugleperspektiv

London by set oppefra fra Sky GardenSky Garden er en 160 meter høj bygning, der giver gratis mulighed for at se byen oppefra. Hvis man er en lille smule højdeskræk, så er 160 meter altså virkelig højt oppe. Det gør det også til et utrolig imponerede syn, som du ikke må snyde dig selv for. 

På øverste etage ligger en cocktailbar og en luksus restaurant, hvor vi havde besluttet at spise middag den ene aften. Restauranten er meget populær, så det er vigtigt at bestille bord i god tid. Især hvis du gerne vil sidde ud til vinduerne, så du kan nyde udsigten. Mikkel bestilte en bøf af kobekød med forskelligt tilbehør og Marie valgte deres laks, og begge dele smagte himmelsk. Jeg tror faktisk aldrig jeg har smagt så mør en bøf før. Mums

Hemmelige barer lukker dig ind i en mystisk og ukendt verden

Efter middagen tog vi videre til vores næste destination, nemlig en “hemmelig bar” som vi havde fået anbefalet af en bekendt. Hemmelige barer skulle åbenbart være det sidste nye i London, men hvis du ikke ved hvor de er, ja så finder du dem aldrig. Det er nemlig det, der er hele ideen med dem. 

Nå, men vi havde så fået adressen på én af disse hemmelige barer med navnet “The Mayor of Cat Town”. Det skulle være en trendy og moderne bar i midten af London. Vi fulgte vores gps til adressen, men i stedet for en lækker bar, fandt vi en noget kedelig udseende diner. Vi tænkte, at der måtte være noget galt med adressen, så vi gik indenfor for at spørge tjeneren om hjælp. Tjeneren smilede venligt og fulgte os ind i restauranten. I hjørnet stod et gammelt køleskab, som tjeneren smilende åbnede og pegede ind i. 

Vi kiggede noget skeptisk derind, og så en mørk indgang. Det var en virkelig mærkelig oplevelse at træde ind gennem et køleskab, men på den anden side fandt vi den hyggeligste lille bar med det mest venlige personale. Vi ville egentlig have været videre til flere barer denne aften, men fordi stemningen var så hyggelig, ja så endte det med at vi blev samme sted. 

Søndag morgen gik turen atter hjemad, og vi var begge to godt trætte. Jeg havde heldigvis valgt at iføre mig mit lækre nye sæt træningstøj til rejsen, fordi det bare er så behageligt at have på, så det hjalp at føle sig godt tilpas.

Selvom turen hjemad var lidt hård, så var vi begge helt enige om, at turen var en kæmpe succes og at det absolut ikke er sidste gang vi tager på oplevelse i Londons gemte skatte.