5 tips til rejsetilbehør alle bør have til deres rejser

5 tips til rejsetilbehør alle bør have til deres rejser

Slået fra Af

At rejse og opleve nye steder kan give en masse fornyelse og inspiration. For praktikkens og komfortens skyld er det dog vigtigt at have sit rejsetilbehør i orden. Se nogle af de bedste produkter, jeg bruger, til at gøre min rejse endnu bedre, lettere og mere komfortabel.

Jeg elsker at finde det helt rigtige rejsetilbehør, så min rejse bliver så problemfri som muligt. Herunder har jeg samlet mine bud på noget af det jeg mener er helt essentielt for en god rejse. Vi brugte selv alle nedenstående ting på vores sheltertur, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre for os.

Forskelligt rejsetilbehør

Oppustelig og ergonomisk pude til når kroppen skal slappe af

Det kan være rigtig hårdt at rejse mange timer uanset om det er i fly, bil, bus eller noget helt fjerde. Derfor er dette rejsetilbehør helt fantastisk til at give kroppen lidt velfortjent afslapning. Pust blot puden op, og så er den klar til anvendelse. Når du ikke længere har brug for puden, kan du let mase luften ud igen, så den stort set ikke fylder noget i din oppakning. 

Taske med skjult rum forhindrer tyveri og er essentielt rejsetilbehør

Desværre er der mange der ikke kan se forskel på dit og mit rundt omkring i verden. Når du rejser, kan det derfor være en rigtig god ide at sikre dig bedst muligt mod tyveri. En god måde at gøre dette, kan være en taske med et skjult rum, hvor du kan opbevare dine værdigenstande. Der findes også andre produkter på markedet med skjulte rum. Eksempelvis tørklæder, trøjer og lignende, så du kan nemt gå på opdagelse og finde lige det produkt, der passer dig bedst. Her kan du finde forskellige løsninger på især tasker med skjulte rum: www.amazon.com/packpack.

En rejseadapter giver dig mulighed for at lade op alle steder

En rejseadapter er fyldt med forskellige stik, så den passer i stikkontakter i forskellige lande. På den anden side har den så et stik der passer til det, du normalt bruger. På den måde kan du fortsætte med at lade alle dine enheder op, selvom du er på farten. 

En rejseadapter er vigtig rejsetilbehør

Få rent tøj på farten ved at vaske dit tøj med små vaskeposer

Dette rejsetilbehør er i bund og grund blot små færdigpakkede poser med vaskemiddel til tøjvask i hånden, så du nemt kan vaske et par enkelte stykker tøj på farten. Hvis man rejser mere primitivt er det helt fantastisk at have denne mulighed, og da poserne stort set ikke fylder noget. Så jeg vil mene, at det er uundværligt på stort set alle længere rejser. 

Med en powerbank løber du aldrig tør for strøm på uheldige tidspunkter

En powerbank er som et ekstra opladeligt batteri, der kan bruges til at oplade dine elektriske apparater, når du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Det er muligt at få powerbanks fra helt små til meget kraftige, der kan give virkelig mange dages ekstra strøm til eksempelvis en mobiltelefon. Da de kraftige typisk også fylder mere, kan det være en god ide at gennemgå dit behov for, hvor meget du egentlig har brug for at få ladet op løbende. På den måde kan du nøjes med at købe den størrelse der passer bedst til dit samlede behov.